keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Parsaa kirsikkatomaattien,rucolan ja tuorejuuston kera
Parsaa alle kahden euron hmm- pakko saada, melkein kuin alemyynti! Samalla kertaa ei kaupasta lähtenyt mitään parsojen kaveriksi sopivaa mutta myöhemmin kävin ostamassa pari juttua parsan ystäviksi. Muistin että Eeva oli yhdistänyt sitruunaa,pastaa ja mascarpone juustoa parsan kera, suuntasin nappaamaan opiskelijaystävällisemmän philadelphian koriini ja kieppasin samalla rucolan luo ja siitä kirsikkatomaateille. Ja sattumalta Jamie paistoi pannulla televisiossa parsaa ja kirsikkatomaatteja- onpa pieni maailma!

Olen vahvasti sitä mieltä, että kun yhdistää muutamaa vahvaa ja hyvää makua keskenään, ei lopputulos voi olla huono. Täten parsa,kirsikkatomaatit,philadelphia ja vähän rucolaa pitäisi muodostaa hyvän liiton. Lisäksi vähän täysjyvä spagettia ja voi vaan innostua. Tai minä ainakin.

Tarvitset

kaveriksi spagettia

kourallisen parsaa (riippuu syöjien ja kouran koosta)
1/3 rs kirsikkatomaatteja
kourallisen rucolaa
noin 1/3- 1/2 prk philadelphiaa
mustapippuria

Leikkaa parsoista puinen osuus pois, kuori tarvittaessa. Leikkaa sitten lyhyemmiksi pätkiksi, lorauta pannulle öljyä ja paista parsoja kunnes vähän ruskettuneita ja pehmenneitä (ei mössöä). Keitä spagettia.
Halkaise kirsikkatomaatit, revi rucolaa ja heitä pannulle parsojen kanssa. Lisää philadelphiaa, sekoita.
Valuta pasta lähes kuivaksi ja sekoita mukaan parsa-tomaatti seos. Mausta mustapippurilla ja sit syömään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti