maanantai 14. toukokuuta 2012

DIY kaulakorut

Vietin perjantai-iltapäivää Käsityön museon pajalla askartelemassa. Tiesin etukäteen jo vähän mitä tekisin ja tälläisiä syntyi..
Tästä piti alunperin tulla ihana inkkari-inspiroitunut koru. No ei tullut ihan oman mielenmukainen mutta meni toisen käyttöön sitten. Aikomuksena on tehdä kyllä itselleni vielä kivempi ja erilainen inkkarikoru.

Nappikoru on todella pitkä kaulakoru joka on toteutettu ihan virkkuukoukun kanssa. Olen tehnyt aiemminkin samanlaisen korun mutta täysin eri värisenä, nyt vähän herkkistä ja hiekansävyjä.


Näitä en tehnyt itse kuitenkaan. Chipsterin Luomo Lastujen Juures- pussi oli niin mainio! Perunaa, punajuurta ja palsternakkaa miedosti suolattuna. Aiemmat kokemukseni muista juureslastuista ovat olleet aika kehnoja mutta nämä kelpasi! Pussikokokin oli aivan täydellinen; ei liikaa vaan juuri sopivasti. Ainoa harmillinen juttu näissä opiskelijan kannalta on hieman korkeampi hinta kuin perussipseillä, mutta kyllä näistä sietääkin maksaa, ovathan tuotteet tehty Maarianhaminassa, pusseissa on loistavat tekstit, maku on iihaana ja tuotantoprosessikin luomua. Ongelma on se, että haluan nyt maistaa Chipsterin varsinaisia sipsejäkin..eihän sen näin pitänyt mennä! Suositan tätä juures-pussia kuitenkin esim viikonlopun naposteluherkuksi, ei mitään huonoa omaatuntoa tai rasvaisuusövereitä.

Ps. Alkavalla viikolla luvassa ainakin step-by-step ohjetta virkattuihin bikineihin sekä lämmintä vuokaruokaa munakoisosta.

2 kommenttia:

 1. tosi hauska toi nappikoru:)

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie (: Noita nappikoruja on myös kiva tehdä ja saa helposti tosi eri tyylisiä aikaan.

   Poista