keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Novita kesä 2012 sneak peak

Parin päivän päästä (30.3) ilmestyy jo uusin Novita vaikkei kevätkään ole vielä hirveän pitkällä. Ensisilmäyksen perusteella poimin suosikkeja, joista osa päätynee ihan puikollekin asti aikanaan. Ihanan herkkiä ja kevyitä malleja oli päässyt joukkoon vihdoin ja malleja taitaa löytyä moneen makuun. Värien puolesta oli aika haaleaa, ehkä jotain paljon kirkkaampaakin olisi saanut olla mukana,mutta jokainenhan itse päättää oman neuleensa lopullisen värin kuitenkin. Lehden ilmestyessä pääsee näkemään sitten vähän tarkemmin mallit ja niiden toteutukset mutta näitä ainakin odotan innolla;

Anna-Sofiall ihanat neulebikinit, näitä katsoin jo huippiksessakin 


Modernihko ja herkkä kietaisuneule passaisi juhlaankin
Veikkaan että tämä malli on monelle mieleen, neulekuvio on kieltämättä veikeä


Voiko paljon söpömmäksi mennä? 


Olen viittojen kova ystävä vaikka niiden käyttömahdollisuudet ovat ajoittain rajoittuneet, tämä on kyllä hyvin sievä ja kevyt malliltaan. 
Tälläiset valuvat neuleet jaksavat aina innostaa.

Kesän lehti näyttää kyllä ennakolta kivemmalta kuin kevään lehti joten odotan sitä ihan innolla, joskos se antaisi potkua ja saisin tekeillä olevan neulepaidan viimein valmiiksi, takakappaletta vaillehan se enää on.

(kaikki kuvat Novita.fi)

3 kommenttia:

 1. Anna-Sofia onnistuu kuvissa aina!

  http://anna-sofiaali-sistofan.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen kyllä ollut sangen yllättynyt kuinka hyvin Anna-Sofian ura on lähtenyt käyntiin kun Huippiksessa hänestä annettiin niin pelokas ja hiljainen kuva. Ja tuo neulebikinikuva on kyllä niin ihanan kesäinen. Kävin tsekkaa blogiasi vähän, olet kyllä löytänyt upeasti kuvia noista Anna-Sofian mallitöistä, pitää paremmalla ajalla mennä takaisin blogiisi inspiroitumaan! :)

   Poista
 2. Niin. Huippis on kuitenkin leikattu tarkoituksella niin, että katsojilla säilyy mielenkiinto loppuun asti, ja ennen kaikkea niin, ettei voittajaa voida arvata ennalta, vaikka oikeasti kaiken materiaalin nähneille olisi selvääkin selvempää se, että kuka kisan tulee voittamaan:). Anne Kukkohovi tiesi voittajan jo tässä vaiheessa:

  http://www.youtube.com/watch?v=tnENubZMdZQ

  VastaaPoista