tiistai 13. maaliskuuta 2012

Reseptilöydöt

Lifestyle- ja ruokablogien selailussa on muutama miinus; nälkä tulee äkkiä ja samoin halu alkaa tehdä yhtä ja toista samantien, oli kello sitten mitä hyvänsä.Parin päivän sisään olen törmännyt pariin suussasulavan kuuloiseen arkiruoka ohjeeseen jotka vaikuttavat NIIN hyviltä arjen ihastuttajilta että on pakko hypetellä niitä hieman;

Ensimmäinen on Chocochilin Kikherne-tomaattikeitto
Kuva Chocochili.net
Ruoka näyttääkin jo niin hyvältä että varmaan joku toinenkin vakuuttui?

Kuva Liemessä blogista

Ja toinen Liemessä blogin Soijalasagne. Kunhan viikonloppu alkaa hiipiä lähemmäksi ja päivässä on taas vähän enemmän (ehkä) vapaasti käytettäviä tunteja aion ehdottomasti kokata jotain kunnolla, ehkäpä jopa jompaakumpaa mainitsemistani ohjeista. Ohjeet ovat vieläpä ihan suosikkeihin kuuluvista ruokablogeista joten makuelämys on takuuvarma.

Mulla on myös kovana projektina pyöräyttää kaalikääryleitä ihan asap kunhan saan aikaiseksi ja nappaan jostain mukavan ohjeen. Olen vakuuttunut nimittäin, että lapsuuden ruokakammot ja kouluruoan koettelemukset ovat vääristäneet monet ihanat ruuat mössöksi mielessäni ja oikeasti ne ovat ihania. Esimerkiksi koulun nakkikeitto oli kamalaa; itsetehtynä tosi ihanaa! Sama pätee moneen muuhunkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti