keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kevät hype

Olen kevään suhteen vuoristorata-optimisti, eli mielipide vaihtuu ihan jatkuvasti, joko joko kevät vai vielä talvi? Kun kadulla tulee vastaan nahkatakkia/toppatakkia/villakangastakkia/parkaa tuntuu, että koko kansa on vähän sekaisin. Puhurituuli ei paljoa asiaa avita. Tänään vedin rakkaat converset jalkaan ja kaulaan kiedoin kevyen kankaisen putkihuivin tuulta vastaan, lapasetkin olivat ohuet. Kyllähän sen kevään on pakko tulla hetipian, tietkin alkavat olla paikoin aika kuivia tai paljaita ainakin.

Vielä menee aikaa, tiedän. Pekka Pouta tosin kertoi että kiuruja on jo bongattu kymmenittäin Turun seudulla ja vanhan sanonnan mukaan "Kuu kiurusta kesään" niin eiköhän noi linnut ole oikeassa! Optimismi on siis sallittua. Olen hiljalleen vaihtanut neulemekot kevyempiin kolttuihin ja jättänyt salavihkaa villasukat kotikäyttöön, alitajunta hinkuu kevätauringon alle!

Kuvassa oleva laukku on tulevan (tulevien toivon) kevään/kesän pelastaja. Kun yksi pikkulaukku toisensa jälkeen on mennyt rikki otin itseäni niskasta kiinni ja lähden laukkumetsään, Glitteristä löytyi tuo ihanuus! Kamelin/vaalean ruskean väristä laukkua mulla ei ole aiemmin ollutkaan ja tuon yksilön yksityiskohdat olivat vaan ihan vastustamattomia. Vähän etkä kitsastaa ettei laukku ole oikeaa nahkaa mutta koska Ginasta vuosia sitten ostettu suht samankokoinen laukku on tällä hetkellä ainoa toinen elossa oleva pikkulaukku, päätin luottaa keinonahkaan nyt uudestaan.

Vielä semmosta, että en osaa sanoa onko nää isommat kuvat liian isoja kuitenkin? Mielipiteitä? Aiemminhan olen käyttänyt pienenpää kuvakokoa, mutta ajoittain on tuntunut että se on jotenkin todella pieni, eikä yksityiskohdat tunnu näkyvän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti