lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lauantain kivoimmat

Olen syönyt uuniohrapuuroa toista päivää valmiin mansikkakiisselin kera joten ruokapuoli on ollut ihanan vaivatonta- ja täysin kuvauksetonta. Tänään on tarkoitus tehdä vielä lämpimiä voileipiä mutta nekin on jo niin peruskauraa etten jaksa odottaa niitä tätä merkintää varten.  Olen ollut kuitenkin muutoin tosi ahkera ja sulattanut pakkasen ja siinä samalla siivonnut jääkaapin tiivisteiden koloista ritilöihin asti! Nyt tuntuu oikeasti puhtaalta! Kyytiä sai myös kaappiin lojumaan jääneet purnukat joita ei oikeasti siellä tarvita. Nyt alkaa olla viimeiset viikot kohta käsillä kun ulkona on samat asteet kuin pakkasessa- jääkaapin siivous ja sulatus on siis ihan paikallaan! Vaikka eihän se parhainta lauantai-puuhaa ole, mutta palkitsevaa.


Kauhee salama, iltakuvaus pannaan!
Lisäksi kävin viimein varaamassa kirpparipöydän. Eilen tarttui mukaan alekupongin innoittamana pari kynsilakkaa sokkarilta ja samaan syssyyn poskipunaa! Innostun meikeistä aina ajoittain ja nyt on taasen sellainen kausi. Rimmelin 3-sävyinen paletti ihastutti monimuotoisuudellaan; suloisen pinkkiä, vaaleaa ja luumuhkoa punaa eli tosi passelia vaaleahipiäiselle.

Tänään siirryin myös nokia-maailmaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Nokia C3 palvelee toivottavasti jatkossa hyvin ja lainapuhelin saa vihdoin siirtyä takaisin eläkkeelle. C3 valikoitui puhelimekseni ihanan värin, mallin ja näpsäkän koon takia. Puhelimessa on lisäksi itseni kelpuuttama kamera ja aika tärkeinä bluetooth ja usb yhteys. Eiköhän tällä taas selviä, toivottavasti pitempään kuin vajaan vuoden (jonka jälkeen mun puhelimilla on tapana alkaa hajoilla..). Myös Nokian Lumian halvempi versio oli kilpakumppani mutta koska se tuntui kädessä niin isolta (vaikka kosketusnäyttö oli hiottu paaljon paremmaksi kuin mitä nokioilla oon tottunu näkemään) ja hinta vähän kirpaisevammalta kuin C3, lähti pinkki kaunokainen mukaan. Ei paljoa jäänyt harmittamaan ettei tullut taas kosketusnäytöllistä puhelinta koska uusi on niin söpö!


Kynsilakkoina Goshin sävy Miss Sweety sekä Rimmelin musta crack-lakka. Goshin sävyyn tykästyin ihan heti- sopivan neutraali mutta sävy ei siltikään ole liian beige.

Ihanaa viikonlopun jatkoa jokaiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti