tiistai 27. maaliskuuta 2012

Revi siitä

Hieman kulahtanut mutta ihana paita  on ollut eestä ja takaa saman pituinen aikoinaan
Outsapop  näytti Blogistaniassa kuinka t-paita revitään ja tästä inspiroituneena onkin revitty paitaa! Sain siskolta Pariisin tuliaisena pari vuotta sitten valkoisen printillisen,hyvin istuvan paidan, jolle kävikin sitten näin.. tähän jää koukkuun! Ihan järjettömän kivaa oikeasti purkaa paidan kudosta silmu kerrallaan ja nähdä kuinka kudos venyy hutuksi ja ihanan pehmoksi verkoksi. Materiaalit käyttäytyvät eri tavalla revittäessä, eli paksumpi neulos purkaantuu selvemmin ja suuremmissa erissä, silmut näkyvät myös selvitä jonoina. Ohuemmassa materiaalissa silmukkajonot erottuvat hieman huonommin. Itsellä paitaan repeili kunnon reikiäkin joita aluksi säikähdin mutta tajusinkin että ne helpottavat patti tilainteita, sillä niistä saa helposti uudesta silmusta kiinni ja purkaminen helpottuu. Lisäksi reiät tuovat ihan kivaa näköä paitaan eivätkä siis pilaa purkamista.


Paidan takaosa on siis revitty silmukka kerrallaan, lähes koko leveydeltä.Mitä napakampi materiaali ja mitä lähempänä 100% puuvillaa, sitä parempi!

Eteisen ihanan lämmin valo tekee kuvista ihanan keltaisia

Paita on nyt siis takaa läpikuultava ja ihanan kevyen liehuva, me likes!


Repimiseen syntyy helposti addiktio, tämän jälkeen olen riekaloinut hieman jo yhtä toppia mutta koetan lopettaa siihen, etteivät kaikki paidat pian ole yhtä huttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti