maanantai 9. toukokuuta 2011

What's in my..groceries bag?

Kävin just kaupassa ja koska ostin mielestäni aika monipuolisia ja kivoja juttuja, ajattelin jakaa sen tännekin. Rahaa ostoksiin meni yhteensä noin 37 euroa (eli vähän enemmän kuin yleensä), tomaatit,salaatti ja kananmunat ostettu Katriinan kaupasta, loput Sokoksen Herkusta. Ostoskassin sisältö edustaa perusviikkoa siltä kannalta, että se koostuu lähinnä tuoreista jutuista sekä parista säilykkeestä/pakasteesta.

Ostan aika pitkälti hintojen perusteella joten nyt hedelmistä/vihanneksista mukaan lähti ananasta ja parsaa juurikin koska olivat halvimmillaan. Tykkään suosia luomua (salaatti,tomaatit munat) varsinki kananmunissa ja jos vaan rahapussi sallii niin muutenkin.
Kissa ei kuulu ostoksiin

Latasin kaikki matolle ja kuvasin puhelimella (kamera ei ollutkaan kotona vaan reissus).

Tammenlehtisalaattia (luomu), tortillalättyjä, luomumunia(ruskeita), tomaatteja, tabascoa, kauramaitoa, vihreää tankoparsaa.

Tomaattimurska (yrteillä ja basic), mozzarellajuustoraastetta, paprika, puolikas ananas, uuden sadon perunoita, hälsö kökenin vege"liha"pullia, voita, persikkaanpuolikkaita säilykkeenä, pakaste parsakaalia, veriappelsiineja, palokan leipureiden sämpylöitä, brie juustoa.

Näistä olisi tarkoitus viikon aikana tehdä ainakin pitsaa, paahdettuja tomaatteja juustolla, keitettyjä perunoita+parsaa+hollandais kastiketta, burritoja ja varmaan jotain parsakaali-pasta juttuakin. Tuli taas ostettua niin, että mielessä oli vain kaksi ruokaa (pitsa ja paahdetut tomaatit) ja muuta keksin sitten matkan varrella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti