lauantai 14. toukokuuta 2011

Henkilökohtainen voitto = isoäidinneliön selätys

Nyt onnistuu! todisteet:


Henkilökohtainen voittokulkuni isoäidinneliöiden kanssa sai uuden sysäyksen näiden pikkuruisten kerien kanssa. Värikomboja on monia ja paketin hinta oli vitosen kieppeillä, ei paha hinta siitä että saa värkättyä vaikka kuinka ja monta syötävän suloista neliötä (tai hemmoa tai ties mitä tässä vielä keksii).

Olen kokenut virkkaamisen aina hirvittävän työlääksi ja hankalaksi mutta nyt alkaa hiljalleen jo ehkä sujua. Neulottuani tunikamittaisen paidan virkkuukoukku ja vartissa valmis- meininki on varsin tervetullutta. Lisäksi näitä voi tehdä päättömän määrän ja vasta sitten päättää että tekeekö laukun, liivin,viltin tai vaikka pannulappuja.

Muissa neliöissä on käytetty Novitan kidettä, miamia ja puroa sekä vähän 7veikkaa.

Lisäksi lettuja perinteisellä munia kaks jauhoja kaks maitoa kaks ja kaks ohjeella eli;

3 munaa
3 dl jauhoja
6 dl maitoa/vettä
loraus öljyä
vähän sokeria ja suolaa

Sekoitetaan kaikki yhteen, annetaan turvota vartista puoleen tuntiin ja sitten paistetaan. Parasta jäätelön kanssa sanon minä!

2 kommenttia:

 1. Mulla oli joskus pari vuotta sitten vielä ihan hirvee kammo isoäidin neliöitä kohtaan! Aina kun näin jonkun niitä tekevän, se näytti ihan ylivaikeelta :D Plus, aloin oikeastaan virkata vasta kun opiskelin ekaa vuotta kässää ... Nytte oon alotellu jopa sellasta torkkupeittoa, neliöitä on tehtynä joku 30, mutta pitää varmaan tehä joku 300, jos haluun sellasen päiväpeiton kokosen. Saapa nähdä miten käy:>

  Ai nii, minä kun ostin tuon minikerä-paketin niin sain sen neljällä eurolla. Äiti oli eka että HIRVEEN KALLISTA TOMMOSIA IHA TURHAA PLAAAAA, mutta hiljeni kun totesi, että sille ostamani kuviolanka oli suhteessa vielä kalliimpi:>

  Onnittelut vielä isoäidinneliön selätyksestä:)

  VastaaPoista
 2. Joo virkkuukoukulla sörkkiminen tuntuu ajoittain vähä epätoivoselta kun lankalenkkejä ilmestyy ties mitä, mutta parempaan kokoajan menee ja eihän se ookaan niin hankalaa kuin luulin. Ehkä se on asenteeasta kiinni.
  Ja kyllä sä saat torkkupeiton tehtyä! tekee vaik yhden tai pari illassa jos katsoo leffaa/telkkaria niin syntyy huomaamatta jo monta viikossakin ilman suurempia talkoita(:

  Oon ehkä kade et sait noi kerät halvemmalla mut oon yhä sitä mieltä et vitonenki oli halpa, lankaa on kuitenki suht paljon ja just jotkut novitan kerät maksaa itsessään jo vitosenk.

  Mut jee, kiitos! Vielä kun iskis virkkaus/neule into takaisin kun alkaa tottua työrytmiin niin sais jotain tehtyä lisää(:

  VastaaPoista