sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hammaslääkärin jälkeinen ruokavalio

ja ei ole maksettu mainos, oliskin!
Kävin perjantaina hammaslääkärissä viisaudenhampaideni kanssa ja lähdin pois kahta hammasta köyhempänä(kummatkin samalla puolella). Leikkaus+toisen hampaan veto ovat aiheuttaneet perinteisen "ei voi syödä mitään mitä pitää pureskella" ja särkylääkepitoisuudet on kovat.

Osasin ennakoida moisen aiemman kokemuksen perusteella ja hamstrasin kaupasta mm. ylläolevat sillä en muuten kokkaa näinä ekoina päivinä koska olo on niin heikko (kun ei voi syödä mitää kunnollista). En siis tykkää yleensä näistä valmismeiningeistä mutta jos eteen tulee jotain hyvää, vois sitä kehaista, sillä sen verran harvinaista se on.

Kuumat kupit kannattaa jättää hyllyyn ja  panostaa pari senttiä enemmän ja saa Knorrin specials cup a soup juttuja. Nää on hyviä! Vaikka nesteimäinen/vellimäinen ruokavalio tökkii, oon onnellinen että hankin nämä sillä nämä maistuu ja tuoksuu niin hyviltä että ei uskois ihan valmispöperöks heti ensimmäisenä.Tomaattikeitto on ihan selkeästi tomaattista ja sienikeitto sienimäistä, rakenne ihanan kermaistakin vielä eikä mitää litkua jauhomaisilla sotkuilla.

Keittojen lisäksi olen syönyt lähinnä valmiskiisseliä, jäätelöä (sauvasekoittimen kautta) ja jugurttia (raparperi-mansikka). Kuinkakohan pian vois elätellä toivoja siitä että oikeasti pureskelisi jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti