tiistai 10. tammikuuta 2012

Ravintolahehkutus

Kuva Gopalin sivulta
Ulkona tulee syötyä aika epäsäännöllisesti mutta eilisen extempore Tampere reissun kyllä kruunasi ravintolassa käynti. Tajutessani että pääsen visitoimaan Tamperetta, ymmärsin samantien pääseväni myös uudestaan Gopaliin syömään! Toivoisin samanlaisia kasvisruokapaikkoja muuallekin Suomeen, vaikka samantien tänne Jyväskylään. Gopalin "pää"ravintola löytyy rautatieaseman takaa parin kadun päästä,Tammelan torin läheltä, Ilmarinkadulta.

Idea on simppeli; monta eri salaatti-vaihtoehtoa ja pari pääruokaa, otat niin paljon kuin haluat ja maksat siitä kuinka paljon otat (lautanen siis punnitaan lopuksi ja maksetaan painon mukaan). Upotin itseeni aika valtavan satsin mm. ituja, pasta-oliivi salaattia,papu salaattia, dalia sekä riisiä  ja maksoin siitä 8+ euroa. En lopulta jaksanut ihan kaikkea syödä mutta rahan edestä kyllä. Täysi vatsa takasi hyvän mielen ja jaksamisen, varsinkin kun tiesi ettei vetänyt mitään mättöruokaa vaan ihan kunnollista ja terveellistä sekä monipuolista ruokaa.

Tampereella visitoitiin myös kirppareilla, joista Radiokirppis on kyllä yhä vaan suosikkini. Radion lisäksi käytiin myös Bonuskirpparilla, Kaunottaressa& Kulkurissa, UFF:illa sekä Fidassa. Tampereen kirpparitarjonta on aika mehevä ulkopaikkakuntalaisen silmin koska ihan keskustan reunamilta löytyy montakin kappaletta varsin mallikelpoisia kirppareita. Jyväskylässä on toki kanssa kivoja kirppareita vaikkakin vain Centrum on niistä on vakiokohde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti