lauantai 28. tammikuuta 2012

Lankahifistelyä

Kävin loppuviikon kunniaksi vähän Titityyssä katselee lankoja. Aiemmin viikolla kävin myös Pikkulinnassa mutta pieni hintavertailu (ja yleinen tykkäys) vei Titityyhyn johon iskin tiskiin sitten loputkin mukamas- käyttövarat ja ostin muutaman kerän lankaa.



Ei kyllä ole yleensä varaa ostaa mitään kalliimpaa lankaa kuin Novitaa (ja niilläkin on joidenkin kerien kohdalla hinnat vähän katossa) mutta nyt oli pakko! Viimeisimmässä Modassa oli tehty kaikkea ihanaa Rowan Kidsilk Hazesta joten ostin kaksi kerää harmaana sitä sekä yhden kerän heräteostoksena Rowanin Felted Tweed lankaa. Kidsilkille on kyllä kohde; siitä syntyy  parhaillaan kevyt ja liehuva neule-"liivi" mutta tuo toinen saa jäädä odottelemaan inspiraatiota. Voisin kirjoittaa Oodin Rowanin langoille- vielä en ole kohdannut yhtään inhottavaa tai pisteliästä rowania, aina vaan pehmoisia ja ihania sävyjä, keriä joiden sekaan tekisi mieli mennä loikoilemaan. Inka kirjoitti ihan päivä pari sitten juuri siitä kuinka opiskelijan on vähän karua ostaa kalliimpia lankoja ja niinhän se onkin. Kirpaisi todella paljon ostaa noikin kolme kerää, mutta kerrankos sitä. Tulee vähän luksus neule sitten käyttöön.

Give a hoot vol 2.


Eilen Ghostbustersia katsellessa valmistui toinen Give a hoot- parin lapanen yhdellä istumalla metsänvihreästä seiskaveikasta. Tykkään kuinka pöllökuvio nousee simppelissä langassa hyvin esille. Leffaherkkuina mm. kuvassa näkyviä uunipaahdettuja chili cashew-pähkinöitä ja juusto-cashew pähkinöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti