perjantai 6. huhtikuuta 2012

Woman's right to bags

Kokkasin eilen wokkia kolmesta eri pakastepussista, joten ruuasta ei nyt ole paljoa kerrottavaa tällä erää. Aikomuksena on kuitenkin tehdä esim vuohenjuustolasagnea tässä pääsiäisen aikaan, samoin uudenlaisia kasvispihvejä ja muussia joten kokkausintoilut eivät ole kadonneet, jaksamista ei vaan ole ollut. 

Eilen tuli kuitenkin niin mieluista postia että intouduin pistämään esille laukkujani, postin tuoma ihanuus löytyy sitten lopusta. Oli kiva inspiroitua omista laukuista ja intoutua ottamaan vaikka jokainen käyttöön heti nyt.  Olen päässyt vihdoin siihen vaiheeseen että päivälaukkuja mulla on tarpeeksi ja moneen eri lähtöön joten niistä nyt kuvia, plus yks hienonpi pikkulaukku. Aiemmin näytin uusimman pikkulaukkuni, ne pari muuta ehjää eivät oikein olleet kuvauskunnossa, joten pitäydytään nyt yhtä poikkeusta lukuunottamatta näissä päivälaukuissa:

 Ihastuin tämän laukun malliin oikopäätä enkä voinut vastustaa printtiäkään. Laukku on Globe Hopen ja imee sisäänsä hulvattomasti tavaraa vaikka on tosiaan ihan tollai käsilaukku, sangat riippuu käsikynkässä, pysyvät olalla vain esim kevättakin kanssa.
 Lähes suosikkini ja tosi tuore laukku on tämä lahjaksi saatu keltainen ihanuus. Sen kyljessä roikkuu aina ihana bambi-heijastin mutta sepä on mennyt vähän kuvassa piiloon. Ihanan kevyt olkalaukku ja kunnon väripiristys. Passaa sekä luentokamoihin että muuhun arkikäyttöön mainiosti. Laukku hm.
 Lontoosta muutama vuosi sitten ostettu käsilaukku on malliltaan lähes täydellinen. Tämä on ollut käytössä harmillisen vähän mutta nyt siihen on tultava muutos. Tähänkin mahtuu vaikka koko elämä.
 Toinen Globe Hopen laukku on pitempi sankainen olkalaukku joka on tehty huopakankaasta. Talvisin vakiolaukkuni koska ei paljoa hätkähdä lumipyrystäkään. Tykkään kovin koristeena olevista pitseistä.
 Huonosti kuvautuva musta iso laukku kuroutuu kasaan ylhäältä solmittavan nauhan avulla. Pinnan suloinen kukka-reikä kuviointi tekee laukusta just mulle passaavan. Laukku lindex (jossa jaksoin kytätä alemyyntiin asti ja sain hankittua laukun puoleen hintaan).


 Luottolaukkuni on musta Marimekon olkalaukku. Tämä ei petä ja on ollut mukana milloin missäkin monen monen vuoden ajan. Vetää sisäänsä todetusti esim viikonlopun reissukamat tai monen monta kirjaa. Tätä ei juuri mikään voi korvata. Laukun läpässä valon häikäisemänä pikku Myy- heijastin rintakoru sekä "siskoa ei jätetä"-pinssi.
Ja sitten se extra-pikkulaukku. Ril'sin punainen rusetti clutch on ostettu alkujaan kaverin häitä varten. Supersöpö ja ihanan pehmeää nahkaa oleva laukku säilynee toodella pitkään.   

Tämän postimies toi tänään! Mulla on ollut ongelmia kannella läppäriä mukana yliopistolle (vaikka macbook onkin kevyt itsessään, ei sen kantelu olalla ole herkkua) joten olen metsästänyt reppua koko kuluneen lukuvuoden. Kun sitten mulle vinkattiin tätä Asoksen reppua olin näpyttelemässä tilaustietoja silmänräpäyksessä. Vähän jännitti että mahtuuko kone tuohon kun asos ei tarjonnut koko- tietoja mutta pelko osoittautui täysin turhaksi; reppu vetää sisäänsä läppärin plus muut elintärkeät jutut.

 Tuo reppu on niin kaukana kauppojen uhreilurepuista etten voisi olla onnellisempi. Sisäosa on tummansini-valkoraidallinen eli tosi herkku sekin. Suloisesta olomuodostaan huolimatta repun saumat ja kiinnitykset  tuntuvat olevat hyvin vahvat ja tarkasti tehdyt joten reppu toimii ihan kunnon reppuna. 

Olen huomannut että talvisin pitäydyn juurikin parissa jämäkämmässä laukussa ja vasta kevään tullen taas siirryn kevämpiin, ohuemmista materiaaleista tehtyihin laukkuihin vaikka toki osa laukuista on vuoden ympäri käytössä vakituisesti. Vaihdan laukkuja näemmä vuodenajan mukaan samoin kuin vaatteitakin, aika hassua. Kevät onkin siitä juuri ihanaa aikaa kaikki laukut pärjäävät näissä säissä ( ei liikaa pakkasta edes tekonahalle) eikä mukana tarvitse kuljettaa enää ylimääräistä villakerrosta kaikenvaralta. Vaikka myönnetään; tällä hetkellä tuo kevät sää on niin villi että ei sitä vastaan osaa pukeutua millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti