keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Spagettia rucolan ja valkosipulisoijasuikaleiden kera

Niin hyvää että laitan jättikuvan

Kun vatsa kurni jo luennolla oli itsestäänselvyys tehdä pikaruokaa ja voi kuinka hyvää tästä tuli. Minusta tämä ei ole edes kokkaamista- heitetään vaan pari ainesta yhteen, mutta sitähän kai kokkaaminen parhaimmillaan on; simppeliä ja rentoa. Rucolan ja oliiviöljyn liitto on ihana ja voi kuinka olinkaan kaivannut spagettia, en edes tajunnut ennen tätä päivää että kauan aikaa sitten ostamani spagettipaketti oli yhä avaamaton!

Finnsoy Oy:n Terra Valkosipuli soijasuikaleet löytyvät pakasteosastolta kaupasta vaaleasta paketissa ja niitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Valmispanerointi toimii ja maustettakin on kivasti- nämä ovat ketsupin paras kaveri. Muovisista tai sitkeistä soijasuikaleista ei ole tietoakaan näiden kanssa ja paketista löytyy suikaleita niin paljon, että siitä irtoaa useampikin päivällinen parillekin hengelle.

Spagettia rucolan ja soijasuikaleiden kera (2:lle)

spagettia kahdelle (kokojyvää!)
iso kourallinen rucolaa
pari lorausta oliiviöljyä
hippu suolaa maustamaan keitinvesi
10 valkosipulisoijasuikaletta

Paista soijasuikaleet paketin ohjeen mukaan uunissa.

Keitä spagetti al dente ja valuta vesi pois. Nosta kattila takaisin liedelle (josta on jo lämpö säädetty nollille mutta on vielä lämmin) ja heitä sekaan rucola, sekoita nopeasti ja lisää oliviiöljyä. Siirrä kattila pois liedeltä ja pasta on valmista tarjoiltavaksi! Kokoa kypsiä soijasuikaleita spagetin ylle ja nauti valinnaisen ketsupin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti