perjantai 20. huhtikuuta 2012

Mansikoita ja kukkasia

Kukaan ei varmaan ole kieltänyt viettämästä omaa kevättä? Minä maalasin mansikkakynnet, ostin kukkamekon ja tänään, kun on harmaata, lunta maassa ja lämpöasteita noin nolla, laitan kukkamekkoni ylle ja leikin edes sisällä että on kevät. Paksumpi neuletakki, trenssi ja kaulaliina hoitavat ulkona ollessa sitten sääongelmissa selviämisen.

Kynnet on maalattu Malavan London- punaisella, Models ownin Green tealla tekaisin mansikoiden lehdet ja pikku pisteet on tehty kynsienkoristelusetin mustalla, kynäpäätä käyttäen.

Röyhelöt!


Ihastuin tähän kuosiin aivan täysillä! Piecesistä löytynyt mekko oli kaikenlisäksi ihanasti alennettu joten en voinut vastustaa. Täyttä puuvillaa oleva mekko on ihanan kevyt ja täten helppo kerrostaa myös tähän mukamas-kevääseen. 

Kevättä ja kesää odotella, mukavaa perjantaita!

ps. Suosittelen tsekkaamaan uusimman Maku-lehden! Kansikin jo antaa vinkkiä mitä on tiedossa; ihania vappumunkki ohjeita ja kaikkea kivaa keväistä(parsaa!). Kasvissyöjillekin paljon kaikkea ihanaa ja lisäksi vegaanisen kakkupohjan sekä vegaanisten vappumunkkien ohjeet löytyvät myös lehden sivulta. Ostin irtonumeron pari päivää sitten enkä ole malttanut selailematta sitä vähän väliä. 
Mukana tuli pussi maustemeiramin siemeniä- saa nähdä pitäisikö sittenkin koettaa istuttaa edes sitä tänä vuonna. Olin jo mennyt sanomaan etten nyt istuttele mitään sillä asuntoon paistaa vain ilta-aurinko ja moni kasvi ei sitä kestä. Sisälläkään ei ole ikkunalaudoista mitenkään ylitarjontaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti