torstai 19. huhtikuuta 2012

Virkattu neuleliivi

Aiemmin näytin vilaukselta tämän neuleen alkutaipaletta ja kävipä niin että neule valmistui itseasiassa sitten ihan kahdessa päivässä. Lankana miami ja koko hommeli on virkattu. Ohje Novita kevät 2011 (muistaakseni) ja käytetty koko xs (ja itseasiassa vielä pari silmukkaa xs kokoa pienenpi koska mulla on tapana vähän kadotella noita lisäyksiä matkanvarrelle). Todella helppotekoinen ja jopa semmoinen (kuten minä) joka ei juuri virkkaamista harrasta, taitaa tämän teon. Taitovaatimuksena ketjusilmukoiden sekä pylväiden teko.

En malta odottaa kesää kun tätä pääsee käyttämään toppien kaverina vaikka toki liivi istuu pitkähihaisenkin päälle hyvin. 

Miamissa on nyt ihania värejä ja varsinkin tämä oranssi-punainen oikein hehkuu näissäkin kuvissa kivasti.Miami on lisäksi tosi helppo neulottava/virkattava, ei oo ollut mitään ongelmia (joita yleensä novitan lankojen kanssa mulla on).

Nyt olisi sitten tavoitteena löytää ohje neulottavaan toppiin, johon miami passais. Toppi saisi olla löysempää mallia ja vähän pidempi, ei siis mitään hurjan tyköistuvaa (paitsi aivan yläosasta tietty).

2 kommenttia:

  1. Hiano! :D mun serkku on tehnyt tuon tapaisen mutta siitä tulikin polviin saakka ulottuva mekon päälle laitettava jokin suojus tai semmoinen. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on kanssa joskus ollut koko-ongelmia virkatessa/neuloessa..joskus ei vaan lankavalinta sovikaan ohjeeseen tai alkaa säätää itse jotain :D Mutta pidemmätkin liivit on kyllä kivoja, mikäli on vaan sopivan mittaisia mekkoja tms niiden alle (:

      Poista