lauantai 14. huhtikuuta 2012

Uusien pokien lähteillä
Olen käyttänyt melkeimpä viisi vuotta tämän hetkisiä silmälasejani ja onnistunut rapistuttamaan jopa kehysten maalipintaa. Koska näkökin taitaa vaatia jo uudet lasit, olen tänään menossa optikolle ja samalla valitsemaan itselleni myös uudet pokat uusien linssien kaveriksi. 
Törmäsin instrumentariumin sivuilla näihin ihaniin piirroksiin, joissa mainostetaan kevään uutuus pokia.  Silmälaseja valitessa eniten painaa se, miten lasit istuvat kasvoille, joten ihastella saan vaikka ja kuinka, mutta lopullinen valinta riippuu kyllä pitkälti siitä, mitkä lasit sopivat parhaiten. Toki tyyli vaikuttaa sopivuuteen, mutta mikäli pokat ovat liian leveät tai kapeat ei ihana tyyli auta. 

                       
Olen viivytellyt uusien lasien hankkimista koska silmälasi muoti ei ole oikein iskenyt eikä hyllystä olekoskaan löytynyt yhtäkäään suosikkia. Nämä kuvat kuitenkin vakuuttavat siitä, että tällä kertaa valikoimaa tulee varmasti olemaan jopa mullekin.         


Tässä tämänhetkiset lasit
Silmälasien valinta on tämmöiselle lasien jokapäivä-käyttäjälle aika iso juttu- onhan lasit se ainoa asuste jota käytän jokaikinen päivä, ja joka määrittää ulkonäköäni eniten. Innolla odotan jo kunnon sovittelukierrosta lasivalikoiman kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti