torstai 12. huhtikuuta 2012

Kosmetiikka kaverit

Suhteeni erilaisiin voidepurnukoihin ja meikkeihin on aika rattoisan ristiriitainen; voin viettää kosmetiikka hyllyillä pieniä ikuisuuksia, ihailla tuoksuja, värejä ja harkita vaikka minkä tuotteen ostamista vaikka meikkipussini pursuaa ja kylpyhuoneen kaappi ratkeaa liitoksistaan. Ristiriita syntyy siitä, että oon hyvin laiska käyttämään näitä ihania kosmetiikka puteleita joita niin mielelläni haalin. Moni kosmetiikkaajuttu on siis mulle  luksusta ihan vaan siksi että käytän niitä suhteellisen harvoin.

estelle&thild/vitalis/bodyshop/garnier
Lähes jatkuvasti päivittäisessä käytössä olevat kosteuttajat muodostavat kivan kombon; Estelle&thilden kasvovoide on osoittautunut todella hyväksi varsinkin talvi/kevät aikaan ja ihoni on sopeutunut sen käyttöön mainiosti alun epätietoisuude jälkeen. Tämä on siis ensimmäinen käyttämäni ekovoide. Bodyshopin mango/persikka huulivoide on ihanan tuoksuinen ja kosteutusteholtaan ok, kunnon kuivuuskriisin korjaa puolestaan vitalis (jonka Ivana Helsingin stailaama rasia on ihana!). Garnierin BB voide toimii lisäkosteuttajana sekä ihonvärin tasaajana, heleyttäjänä ja vieläpä pienenä aurinkosuojanakin. Tämä on syrjäyttänyt täysin meikkivoiteen.

ylärivi:rimmel/lumene/yves rochier/rimmel/loreal paris/gosh/maybeline/yves rochier.
alarivi:lumene/rimmel/Loreal
 Meikkipussini sisältö näyttää kutakuinkin ylläolevalta. Kuvasta puuttuu sudit ja teroittimet ynnä muut välineet sekä pari vanhaa huulikiiltoa. Yleisimmät huulen punaajat löytyvät vasemmasta yläreunasta. Lumenen puna on pinkkiin vivahtavat kuntaas yvesrocherin puna on aikalailla putelin väristä- ehkä vähän vaaleampaa vain.Kumpikin puna on ihana mutta yvesrocher saa kyllä pisteitä kosteuttavuudesta- ihan unelma huulilla!
 Ripsivärin hommaa ajaa Rimmelin OnebyOne johon oon ollut sangen tyytyväinen. Loreal parisin ripsien hoitoaine on ripsivärin vieressä- aineen tarkoitus on vahvistaa siis ripsiä ja edistää niiden kasvua. Suurempia tuloksia en hajakäytöllä ole huomannut, mutta mikäli haluaa jättää ripsivärin pois meikistä mutta saada hyvin taivutetusti pysyvät ripset, tällä aineella se onnistuu! Hoitoaineen voi levittää ripsivärin tavoin ripsiin mutta toisin kuin ripsari, sen voi tehdä ennen tai jälkeen taivutuksen eikä vahinkoa satu.
Viimeinen tuubikokoelma koostuu Goshin peiteväri/valoväristä.Tämäkin on ihana ja toimii mainiosti niin tummiin silmänalusiin kuin ihon virheisiinkin. Kynäkaksikosta löytyy sitten kulmaväri sekä huultenrajauskynä, luottokamaa nekin.
Alarivi koostuu puuterista,poskipunasta ja aurinkopuuterista. Kaikkiin olen supertyytyväinen.Varsinkin monisävyiset poskipuna ja aurinkopuuteri ovat loistavia väripigmenteiltä sekä koostumukseltaan ja pysyvyydeltään. Aurinkopuuteri onkin ollut lomalla jo monen monta kuukautta mutta kohta pääsee taas käyttöön kun kalmankalpea iho kohtaa luonnossakin aurinkoa enemmän.
Bodyshopin brazil nut (jonka olemassaolon olin unohtanut!) sekä LdB:n kosteusvoide
 Ja taas kosteuttajia! Nyt tuntuu että olisin kokoajan rasvatuubin kanssa heilumassa mutta ei, nämä ovat vaan hitsautuneet päiviin ja käytän kosteusvoiteita vain silloin kun iho tuntuu kuivalta, en siis lotraile niitä uskonnollisella vakaumuksella. Bodyshopin vartalovoi on nimensä mukaan tuhtia tavaraa ja käytössä aika satunnaisesti siksi. LdB:n voide astu kuvioihin vähän aikaa sitten korvaamaan ihanaa loppuunkulunutta bodyshopin kirsikka-kosteusvoidetta. En ole oikein ihastunut tuohon LdB:n tuoksuun vaikka sen pitäisi olla granaattiomenan sävyttämää. Ihosta tulee kuitenkin ihanan pehmoinen ja sileä tämän jäljiltä (voide lupaa myös kiinteyttää ihoa ja on ainakin pullon mukaan vähän eko vaikkei sertifikaatteja löydy). Ostin voiteen Sokkarin 3+1 päiviltä parilla eurolla ja todennäköisesti en sitä muuten olisi ostanut- nyt hinta ratkaisi!
 Kynsilakkojen suhteen olen vähän jämähtäjä- mulla on 99% ajasta lakatut kynnet mutta käytän yleensä monta kuukautta putkeen jotain tiettyä lakkaa tai kahta. Tällä hetkellä menossa mukana Goshin Miss Sweety, Models Ownin Coral Reef. Satunnaisena päälyslakkana Rimmelin 5 in 1 top/base coat joka antaa loistavan kiillon. Itselle on siunaantunut vahvat kynnet luonnostaan joten vahvistinlakkoja en todellakaan tarvitse- ehkä päinvastoin.
 Hurmaavat hajuvedet muodostavat kaksi leiriä- julkkikset ja klassikot. Julkkistuoksuilla on vähän kahtalaista mainetta mutta Britneyn ja Christinan hajuvedet ovat mulle ihanan sopivan kukkeita ja makeita arkikäyttöön. Versacen bright crystal (vikana oikealla) on ehdoton lempparini. Pienessä rasiassa on bright crystalin viileempi vihree serkku jonka sain bright crystalia ostaessani mukaan kokeiltavaksi. Rasia sisältää siis kivan kokoisen näytepullon.
 Kylppärin vakkarikaverit; Aussien miracle moist hoitoaine ja saman merkin volume shamppoo. Näillä on menty pitkään ja tukka tykkää kokoajan enemmän. Shamppoo alkaa olla lopun puolell kuitenkin jo ja suunnitelmissa on hommata seuraava shamppoo Lushista ja jättää aussien käyttö vain hoitoaineeseen. Kuorinta-aineena ehdoton luottokaveri; strawberry bodypolish body shopista. Mulla on ollu tätä samaa tavaraa jo muutama pullo enkä pääsä yli ihanasta tuoksusta ja ihon tunnusta tämän käytön jälkeen. Aivan loistava, toivottavasti BodyShop ei koskaan poista tätä valikoimista (ajoittain sitä ei hyllyssä nimittäin ole). Ihon putsarina Garnierin Nordic Essentials saippuaton ihonpuhdistus aine normaalille iholle. Tämän lisäksi mulla on Garnierin epäpuhtaalle iholle suunnattu tehoputsari joka ei ole kuvassa. Suihkugeeli on mulla Earth Lovers viikuna+meirami ja sekin BodyShopista, jäi kuvasta!
 Ja kylppärissä jatketaan..Vasemmalla oleva epämääräinen pala on Lushin Body Buff pala, jumalaisen ihana ihoa kuoriva ja kosteuttava pala, suosittelen ehdottomasti! Tähti-pala saippuan takana oleva kermakakun näköinen pala oli kylpyvaahtopala, sen käytin eiliseen superrentouttavaan ja ihanantuoksuiseen kylpyyn- tätä on saatava joskus lisää! Pala Lushista. Pinkkikylpypallo on saatu joskus lahjaksi ja odottelee vielä käyttöä. Viimoisena Snow Fairy suihkugeeli joka odottelee toisen suihkugeelin loppumista jotta pääsee käyttöön. Ehkä paras suihkugeeli ikinä, tätä olen käyttänyt entuudestaan parin pullon verran.
 Vain satunnaisesti käytössä olevat; Vihreän kosmetiikan Valkoinen savi (kasvonaamioksi), Freemanin suklaa/mansikka kasvonaamio ja saman merkin kasvokuorinta. Lisänä yksi hiustuote; suklaa vanilja hiusnaamio by XZ. Ihan loistava tuote niihin hetkiin kun hiukset ovat aivan hamppua.
 Mulla on ollut vähän huonoa karmaa kuivashamppoden kanssa mutta got2b:n rockin'it on ihana! Pullo on ollut mulla pitkään mutta paine ei ole karannut aineen kera pois (kuten kävi tony&guy:n pullojen kanssa 3 kertaa peräkkäin!) itsestään. Tosi hyvin kohottava ja tosiaan kumoaa suihkuntarpeen hiuksista hetkessä.
Ja kun mennään kesää kohden ja pipo alkaa jäädä enemmän hyllylle pääsee Schwarzkopfin BC hairtherapy Sun protect toimiin. Tämä on ihana! Oikeasti ainesosat erottaa hyvin pullosta mutta onnistuin sheikkaamaan sitä vähän ennen kuvanottoa niin ero on vähän laimeampi kuin yleensä. Pelastaa tukan kuin tukan auringon vahingoilta, kosteuttaa ja antaa tosiaan aurinkosuojan hiuksille.

Huh. Tulipa paljon juttua muutamasta putilosta. Huomaamattani mulla onkin paljon ihania kosmetiikkajuttuja ja käytänkin aika montaa niistä jopa melkein säännöllisesti.

Löytyikö näistä jotain sun suosikkia tai jotain uutta kokeilemisen arvoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti