lauantai 14. huhtikuuta 2012

Makee kevät (ja kesä)


 Louis Vuittonin jäätelöbaariin sijoittuva mainoskampaja on ihana! Olen kammonnut pastillivärejä siitä asti kun täysin 14 ja vaihdoin ikuiset pastellikuteet johonkin ihan muuhun. Hiljalleen tänä keväänä tehty aivopesu on saanut minut kuitenkin vähän taipumaan- ei käyttämään pastelleja perusvaatetuksessani mutta myöntymään pieniin juttuihin. Ei se, että yksittäinen vaatekappale on pastillinen tarkoita syöksykierrettä lapsuuden kokovaaleanpunaisiin vaatteisiin. Ei. Nämä kuvat ovat ehkä kuitenkin osasyinä allaolevaan.

Novita kesä2012 lehteä arvioidessa pläjäytin esille kuvan Anna-Sofiasta virkatuista bikineistä. Nyt minäkin! Kotiväestä ei tosin löytynyt yhtä ihanaa väriä kuin Virkkauslangasta joten lähdin kokeilemaan sillä (hieman ohuempaa kuin kotiväki) ja tulos on aika ihastuttava vaikka itse sanonkin..Näiden kanssa tuli vähän säädettyä- ohje kun ei kerro mikä reuna bikineiden yläosassa on tarkoitus toimia alareunana.

 Alaosa on vielä tekeillään, pidän virkkausvapaata viikkoa niskojen takia jälleen,mutta nopsaan sekin valmistuu kun vaan jatkaa. Yläosa on todetusti tarpeeksi peittävä vaikka neulos onkin pitsimäistä.


Mulla on vielä aikomus tehdä hiekan väriset biksut tuosta varsinaisesta kotiväestä joskus myöhemmin testatakseni miten vähän paksumpi lanka näissä toimii. Ihan uimaan asti näillä tuskin mennään- enemmänkin kesäksi ohuiden vaatteiden alle sekä auringonottoon näitä uumoilen.

5 kommenttia:

 1. oioi, ihanat! voi kun mä osaisin virkata tommosta jälkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Mutta arvaas! Mä en osannut virkata noin vuosi sitten lähes ollenkaan, ketjusilmukoita vaan. Oon opetellut lehtien ohjeiden ja kirjojen avulla ja sinnikkäästi jatkanut vaan vaikka oon saanut aikaiseksi kaikkea tosi epämääräistä. Edelleenki pitää aina tarkistaa että miten pylväs tehtiinkään. Kannattaa vaan kokeilla aina uudestaan, jossain vaiheessa tulos on varmana semmosta että itsekin kelpuuttaa (:

   Poista
  2. epäilen ittelleni käyvän ihan yhtä onnellisesti, oon oikeesti niin peukalo keskellä kämmentä -tyyppiä:'D vuosi sitten oon yhden pikkulaukun virkannut, se oli kyllä ihan kivaa mutta jatkuvasti jouduin terapeutilta jonka luona sitä tein, kysymään mitä seuraavaksi - voi kun jossain ohjeessa oliskin neuvot ihan alkajille:D mutta jos sitä uskaltais....löytyisköhän toi ohje jostain netistä, noi novita lehdet kun on aika huohkeita enkä viittis ihan sitä maksaa kun en onnistu kuitenkaan tossa:p

   Poista
  3. Semmoselta sivustolta kuin Viivin virkkausnetti (google löytää), löytyy ihan kuvalliset step-by-step ohjeet esim pylväiden virkkuuseen ja kaikkeen muuhunkin virkkauksen perusteisiin :) Sivusto on tehty ala-asteelaisille joten kerrankin on kyseessä oikeasti selkeät ohjeet, mäkin tajusin!

   Novitan sivuilla ei ollut harmiksi ohjetta tuohon kyseiseen bikini malliin, vanhempiin bikineihin kylläkin. Niiden kohdalla ohje oli kirjoitettu niin epäselvästi että sitä ei kyllä noudata kuin joku expertti.Ohje taitaa olla näkyvissä vaan novitan klubilaisille vieläpä. Novita tulee varmasti lähimpään kirjastoosi joten kannattaa käydä siellä vilkaisemassa ja vaikka kopioimassa. Nopealla googlauksella en löytänyt ohjetta muualtakaan netistä. Mikäli innostun vapaalla ajalla, voisin kirjoittaa ohjeen itse ylös tänne tietysti(:

   Poista
 2. Eikö tollasii oo vähn vaikee käyttää kun niistä näkyy läpi. Pystyykö niillä ees uimaan?

  VastaaPoista