torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkasen puremat

Säätä on varmaan puitu ihan riittämiin, totean vaan että kylmä! Kaikilla on vähän eri keinot tän kylmyyden selätykseen. Kaupungin lukuisat vaihtarit kasaa ylleen kaiken toppavaatteen mitä käsiinsä saavat, joiltain pilkistää päivän valoon vain silmät ja osaa vetää leggareissa ilman pipoa kylmiltään. Toppahousuja, villakangastakkeja, huopatossuja ja ties mitä. Onneksi on mistä valita! 

 Pakkasten purressa jo mukavasti tossa viikonloppuna, koetin vähän juosta ja skippailla lämpöä ja iloa koleaan keliin. Kädessä viime talveksi jo neulotut Totoro lapaset (ohje Ravelrystä), kaulassa myöskin viime talven tuotos, harmaa-musta kaulaliina unelman pehmeästä langasta joka on lähinnä alpakan villaa. Pipokin on viime talveksi tehty. Tänä talvena ei ookaan tullut tehtyä itselle valmiiksi paljoa.
Typerä ilme johtuu suureen urheilusuoritukseen tsemppaamisesta
Sukkahousut + hame/shortsit/mekko on talven ehdoton pelastus; villasukkahousut kun vetää paksujen sukkiksien päälle, ei tule varmana kylmä. Farkut on todetusti kylmintä mitä voi ylleen pukea talvella, ellei alla ole jotain thermoleggareita ja niidenkin kanssa ainakin allekirjoittaneella tekee tiukkaa selvitä.


Ja juoksuratana toimi huoltsikan tyhjyyttä ammottava parkkipaikka.

Tänään lämmittelin kohmeen pois sisätiloissa monella kupilla teetä, harmiksi Clippersin teet on omasta hyllystä päässeet loppumaan, voisikin siis hankkia lisää, mutta mitä? Jos joku Clippers fani lukee, mikä lämmittää talvella parhaiten (ja maistuis hyvälle?).  Sleep easy oli ihanan makuista ja rentouttavaa, samoin olen tykännyt valkoisesta appelsiinista ja samaten valkoisesta vadelmasta, mutta josko kokeilisi vielä jotain muuta?

Leivoin tänään myös niitä Runebergin torttuja, palailen reseptin ja tuotosten kanssa vielä ennen varsinaista Runebergin päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti