lauantai 4. helmikuuta 2012

Lauantai-löydöt

Kaupunkikierroksen tarkoituksena oli tsekata Forumissakin tapahtumaa tarjonneet Pekka festarit sekä kipaista kirpparille. Poikkettiin kuitenkin myös Ur&Penn:in alessa ja nappasin mukaan jotain todella somaa, vaikka vannoin etten osta mitään. Yleensä ottaen koetan panostaa enemmän laatuun kuin määrään ja tänäänkin kävin läpi koko vaatehuoneen ja heitin kirppispinoon reilun sylillisen vaatetta. Saa sitä joskus kuitenkin langeta. 


koru Ur&Penn, paita Zara
Tämmöinen kaulakoru tarttui mukaan, helmet ihan muovia ja koru sidotaan kaulaan tuon leveähkön nauhan avulla. Korun suloisuus ja näyttävyys ihastutti, tällä saa arkeen aikamoista luksusta sitä kaivatessa. Koru lähti puoleen hintaan joten kehtasin ostaa.


Kirpparilta löysin jo toistamiseen jotain Made in Finland. Ihanan virheä retro toppi on lyhyttä mallia, ei siis ylety edes vyötärölle asti kunnolla joten passaa tumman topin ylle mainiosti tuomaan väriä. Toppi on Salosta kotoisin! Rakastan näitä Suomi löytöjä kohtuuhintaan (pari kuukautta sitten löysin punaisen, valkokuvioidun essumekon muutamalla eurolla). Toppi maksoi 2 euroa eikä tule varmasti hajoamaan koskaan, istuu kuin nakutettu sitä paitsi! Aikoinaan kokoluokitukset oli vähän jotain muuta, joten pari kokoa "liian iso" numero on todennäköisesti vanhoista vaatteista ylle hyvin istuva. Lisäksi materiaalit on aika kaukana lurpahtavista tekokuiduista, ei voi kuin iloita!

Ostin myös ruokakaupasta jotain uutta, nimittäin kauan ihmettelemäni persimon! Vielä en uskaltanut maistaa, pitäisikö sen olla pehmeä vai kiinteä vai mitä kun sen syö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti