lauantai 4. helmikuuta 2012

Novita kevät 2012 kurkkaus ja suosikit

Eilen  tupsahtikin Novita kotiin, en ollut edes odottanut! Yleensä tiedän tarkalleen milloin mikäki lehti tulee, mutta nyt pääsi iloisesti yllättämään. Olin aiemmin vähän kurkkinut Novitan sivulta tulevan lehden ohjeita eikä odotukset olleet korkealla- tällä kertaa onneksi sivuilta puuttuivat juuri ne kivoimmat ja nytkään niitä ei ollut nähtävillä. Kovasti olisin halunnut hehkuttaa virkattua/neulottua laukkua sekä kivanmallista hyväntekeväisyys pipoa, mutta ne näkee sitten lehdestä jos enemmän kiinnostaa. 

Tyylillisesti lehdessä oli aika paljon vähän vanhempia tai konservativisempia ihmisiä joten ei ollut nyt ehkä ihan suosikkilehteni, mutta oli paljon kivaakin! Paljon erilaisia ohjeita lapasia ja putkihuiveja varten, sekä muutamia kivoja vaatteita ja ennekaikkea amigurumi-inspiraatiota. Pidemmittä puheitta;



 Tälläistä neulepantaa olen katsellut kaupoissa pitkään, voisikin tehdä ehkä oman?


Ihana pupu! Kyllä aikuisillakin saa olla sisustus eläimiä jos ei löydy lähipiiristä lapsia leikkimään otuksilla.



Täähän on tosi perus, mutta moniväriraita-huivi ihastutti silmää. Koko syksyn/talven/kevään on joku kaulaliina tai -huivi kaulassa, joten kaipa vielä yksi mahtuu joukkoon.


 Myös tämä viittamainen neuletakki/poncho mikälie ihastutti. Ei käy ihan tähän säähän, mutta myöhempään kevääseen kyllä. Rauhallinen väri käy huomiota herättävään malliin passelisti.
 Bongasin myös pipo-kilpailun satoa, ihana Minni Hiiri pipo, tosin ajateltu alkujaan lapsille, mutta kyllä mä haluan tälläisen kanssa!
Lehdessä oli myös aika paljon maalaisromantiikkaa. Niistä ohjeista eniten iski tämä, aika siro ja moderni vaikka yhdisteleekin tosi perinteisiä elementtejä. Kirjoneulefiilis on raitalangan ja yksivärisen langan ansiota.

3 kommenttia:

  1. Minäkin haluan tuon Minni hiiri pipon! Se on suloinen!
    Minulla on semmonen söpö asuste, H&M:sta:
    http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=48465560

    VastaaPoista
  2. Piparipulla; voi kun suloiset! Mulla oli samantyyliset vuosia sitten!
    Tänään ostin langan valmiiksi jo tuota Minni hiiri pipoa varten jo (:

    VastaaPoista
  3. Wow sinä osaat neuloa hyvin O___O

    VastaaPoista