lauantai 2. lokakuuta 2010

pastagratiinia soijalla ja kasviksilla

Lainasin jokin aika sitten kirjastosta valtavan kasan kokkikirjoja, muunmuassa sitruuna kustannuksen julkaiseman Keittiössä vihertää. Sieltä nappasin parikin ohjetta kokeiluun ja tässä toisen tulos. Ohje on taas muokattu oman mielenmukaiseksi.



kierrepastaa keitettynä 2-3 ihmisen annoksen verran
1 punainen paprika
1 tomaatti
2dl soijarouhetta (plus 4dl vettä)
1dl maissinjyviä
1 valkosipulinkynsi
2dl ranskankermaa
1rkl persiljaa
juustoraastetta kuorrutukseen
mustapippuria
chiliä

Kuumenna uuni 200 asteeseen, leikkaa paprika ja tomaatti pieniksi kuutioiksi. Silppua valkosipulinkynsi pieneksi. Turvota soijarouhe lämpimällä pannulla veteen ja lisää vihannekset kun vesi on imeytynyt rouheeseen. Paista hetki. Lisää ranskankerma ja mausteet. Sekoita seos pastan joukkoon ja kaada uunivuokaan. Ripottele ylle juustoraastetta ja paista noin 20-25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti