keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kokkausta kirjasta 3; passion for food

Esittelyssä taas kokkikirja, tällä kertaa uusin tulokas.


Törmäsin kirjakaupassa Sara La Fountanin Passion for food kirjaan jota en pystynyt laskemaan käsistäni. Kirja on jaettu vuodenaikojen ja kuukausien mukaan niin, että jokaiselle kuukaudelle on omat ruokansa ja kattauksensa. Jokainen kuukausi on myös tyyliltään täysin erilainen, joukosta löytyy intialaista väriloistoa, sadonkorjuu teemaa, brunssia ja tummempaa tyyliä loppusyksyn iltojen mukaan. Kirja sisältää ohjeita monentasoiselle kokkaajalle ja leipojalle sekä esteetikoille ohjeita ja inspiraatiota erilaisten kattausten tekemiseen. Ihanat värimaailmat ja monipuolisuus tekevät lukijasta nälkäisen ja valmiin kokeilemaan uusi juttuja. Omalla listallani ovat ainakin tahmeat vaahterasiirappipullat, mansikka-juustokakkupirtelö ja wokattu riisi. Kirjasta löytyy myös ohjeita jouluherkkuihin joista tryffelit näyttävät upeilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti