maanantai 26. syyskuuta 2011

Kirjalöytöjä ja syysfiilistelyä

Itselle vaatekauppojen alet eivät ole usein läheskään yhtä paha loukku kuin kirjakaupan alet. Kävelen aina sisään vain katsellakseni, ulos tarvon kassin kanssa- joka kerta ja poikkeuksetta. Ei auta vaikka kuinka vastustelisi, syliin kapuaa aina kirjoja. Osaan myös perustella tarpeet hyvin ja let's face it- Suomessa kirjat ovat kaikinpuolin niin kalliita että ne kannattaakin ostaa alesta. Tällä kertaa mukaan lähti Ihanat tunikat ja mekot, sekä Tulistakin tulisempi chili-kokkikirja.


Ihanat mekot ja tunikat- kirjasta olenkin löytänyt jo yhtä ja toista mitä haluan ommella- harmi vain ettei omassa kangasvarastossa ole sopivaa kangasta vielä! Reissu eurokankaaseen on siis edessä. Vaikka makuuhuoneessa on 3 (!) isoa laatikkoa kankaita, ei ikinä tunnu olevan juuri sitä mitä tarvitsisi, tai jos on, niin kangaspalasta riittäisi maksimissaan pikkutoppiin.
Syksyyn kuuluu lukemisen ja käsitöiden lisäksi myös ehdottomasti kynttilät ja parvekkeella palaakin ihanassa lahjaksi saadussa lyhdyssä kynttilä lähes joka ilta (ja päivä, tuokin vaaleanpunainen kynttilä mennä porskutteli reilusti yli vuorokauden yhtämittaa!) ja luo ihanan tunnelman sisällekin kun ulos vilkaisee ikkunoiden ohi kulkiessa.  Syystunnelmaa tuo myös ihana ruska- kävinkin keräämässä viikonloppuna värikkäitä lehtiä kuivumaan jos niistä vaikka syntyisi jotain kivaa vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti