keskiviikko 3. elokuuta 2011

Syksyn värit ja sneak peek!

 Olin sangen innoissani kun huomasin että Novitan syysvärit olivat saapuneet hyllyihin. Juuri nämä syksyn värit langoissa (ja muutenkin) ovat omia suosikkejani joten hyllyjen välissä vierähtää hetki ennen kuin suosikeista osaa valita mitään. Myös uutuus langat ihastuttivat joten tässäpä pienoiset lankaostokseni, eka satsi syksyn langoista!
 Olisin ostanut mieluusti enemmänkin keriä mutta päädyin nyt näihin uutuuksiin vain vaikka rose mohairin jellonan keltainen ja muiden tuttujen uutuusvärit kiipeilivätkin hanakasti alussa syliin. Kuvassa vasemmalla kaksi kerää uutta novitan polku lankaa (hinta noin 5-6e/kerä riippuen putiikista) jota alunperin lähdinkin ostamaan. Syksyn novitassa oli nimittäin yksi hiippahuivi jonka aion näistä toteuttaa. En osannut valita liilapuna-sävyisen ja tummansävyisen kerän välillä joten otin sitten molemmat koska ne sointuu hyvin yhteen. Polkujen vieressä kerä nokea(+6e) jonka rakenne ja värit ihastuttivat myös- ehkä kaulahuivi tästä? Edessä oikealla kaksi kerää keloa kahdessa värissä jota rakastan- jellonan keltainen ja jännä liila (noin 5e). Kelo on kevyt mutta paksu lanka, ei lainkaan kutittava kun taas polku on kierteinen ja suht ohut lanka, ihanan pehmoista sekin ja passaa esim sukkiin. Noki on sarjan jämäköin ja villaisin, kierteinen sekin.  Syksyneuleet kutkuttelee jo ajatuksia mutta vielä olisi jotain niitä ennen kesken..
Tässä pieni sneak peek kesken olevasta neuleesta, vielä puuttuu pari kappaletta..Pääkallo neulekuva on muuten ensimmäinen jonka tein ilman suoraa mallia- ohje oli valmis mutta mitoitin sen uusiksi ja sovitin lankaan ja malliin. Toivon saavani tämän valmiiksi ihan parin viikon sisään mikäli aikaa vain on, suurin työhän on jo tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti