perjantai 17. syyskuuta 2010

Juustohiiriä


 Joskus iskee hirveä himo juustoon, ihan mihin tahansa juustoon. Siitä en luopuisi vaikka mikä olisi. Ihan normaaleista ruokakaupoista löytyy nykyään kiitettävästi juustoja eri makuihin mutta varsinkin sokos herkun (tai stokan herkun) valikoimat ovat juustohiirille mieleen. Opiskelijan kukkarolle tekee hyvää se, että juustoja löytyy erikokoisina kimpaleina ihan vajaan parin euron hinnasta lähtien joten yksittäiset herkuttelut eivät kaada budjettia.

Tällä kertaa punaviinin (Abadia Raimat )sekä tuc- keksejen seuraksi asettuivat seuraavat;

Creme Bonjourin Taco makuinen tuorejuusto. Maistuu ihan taco dipiltä ja ehkä vielä enemmän mausteiselta. Sopii hyvin suolakeksien seuraksi.
Vasemmalla vaaleampi juusto on Etorkia, puolikova juusto kai lampaanmaidosta. Ihanan pehmeän makuinen, mieto ja sopii hyvin niin juustolautaselle kuin ihan leivän päällekin (ja popcornien kera).
Oikealla on Chaumes punakittijuusto jonka reunat ovat puolikovat ja sisus ihanan pehmeää ja melkein juoksevaa. Tätä rakastin ja tätä tulee kyllä varmasti ostettua jatkossakin. Kävi valtavan hyvin yhteen viinin kanssa ja oli muutenkin aivan valloittava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti