sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kermaista kastiketta riisille

Realiteettihan on se, että aina ei ole varaa saati aikaa kokata jotain tosi hyvää, tosi monipuolista saatika hintavaa. Kermainen yrttikastike ja riisi toimi yhden päivän pikaruokana ja täytti vatsan hyvin. En sano että olisi suosikkiruokaa, tässä cream bonjourissa oli joku jännä mauste mukana joka ei napannu ihan kympillä mutta hyvää oli silti. Veikkaan että toisella cream bonjour maualla olis ollu vielä parempaa sillä rakenne oli tosi hyvää ja tykkään paljon tälläisistä yhdistelmistä. Vaikka riisi on vähän ristiriitainen ruoka-aine, on täysjyväriisi musta tosi hyvää ja usein maukkaampaa kuin pastaversio. Tääkin ruoka tosin passaa hyvin pastamaisena, eli riisin voi vaihtaa pastaan ihan ilman ongelmia.



Kermainen kastike + riisiä ( noin kolmelle)

riisiä (ruokailijoiden määrän mukaan)
1 prk cream bonjouria (käytin sitä tomaattiset yrtit tms purnukkaa)
1 porkkana
1 sipuli
muutama kukkakaalin "nuppu"(jos pakasteesta, sulata ensin)
1 valkosipulin kynsi

Laita riisi kiehumaan paketin ohjeen mukaan.
Silppua sipulit pieniksi, kuullota pannulla. Pilko porkkana pieniin paloihin, lisää pannulle ja sekoittele. Saksi kukkakaalin nuput pieniksi ja lisää ne pannulle sekä heti perään cream bonjour, anna kuumeta kunnolla ja sekoittele välillä. Kun riisi on kypsää, tarjoile!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti