perjantai 4. helmikuuta 2011

Chocolate-chocolate-chocolate-muffinit

Ristin nämä muffinit triplasuklaa muffineiksi, sillä käytin niihin kaiken lopun Fazerin leivontasuklaasta, mitä trifelin teon jäljiltä oli hyllyllä. Rouhin suklaan epätasaiseksi niin, että osa oli aivan pientä hippua ja osa isoja palasia. Suklaata tulee taikinaan nähden niin paljon, että sitä tulee tasaisesti taikinan mukaan eikä vaan yllätykseksi. Mitään ei muuten tarvitse vatkata tässä, joten taikina valmistuu minuuteissa eikä tiskiäkään tule paljoa. Ohje alkujaan jostain vuosien takaisesta demistä.

Tästä tulee noin yksi muffinipellillinen+muutama extra(tai paaljon pieniä muffineja)


5 dl jauhoja
2 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl maitoa (tai  kauramaitoa+vettä)
1/2dl rypsiöljyä
tummaa leivontasuklaata + 200g

Sekoita kuivat aineet keskeneen kulhossa ja toisessa kulhossa kosteat aineet. Hienonna suklaa ja sekoita kaikki aineet yhteen. Annostele taikina vuokiin ja paista 200 asteessa keskitasolla noin 15-20 minuuttia.

Näistä tuli niin hyviä, ihanan meheviä ja muhkeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti