torstai 21. huhtikuuta 2011

Inspiraatiota

Kuva ; http://mydoodledays.tumblr.com/

En siis ole tehnyt kuvan kakkua, toivon vaan että olisin. Ihan samalla tavalla kuin etsisi inspiraatiota sisustamiseen, uuden puhelimen malliin, vaateostoksille tai opiskeluun netistä, kannattaa herkkusuidenkin joskus samoilla sivustoilla, joita ei automaattisesti liittäisi ruokaan. Toki ruokablogit ja sen variaatiot ovat valtavan hyviä lähteitä resepteille, mutta kun kaipaa inspiraatiota ja kuvatulvaa, kannattaa mielestäni sulkea google ja suunnata jonnekin ihan muualle.

weheartit.com on ihana pieni-suuri kuvakammio, johon lukuisat käyttäjät lisäävät ihastelemiaan kuvia ja taggaavat niitä. Tageja löytyykin sitten joka lähtöön, ylläoleva kuva löytyi cake- tagilla  ja kuvan alkuperäinen osoite sitten kuvan yhteydestä.Myös ylläoleva herkullinen pasta-annos on weheartin kätköistä.  Suosittelen kokeilemaan cake-haun lisäksi ainakin myös food, pasta ja cupcake tageja selailtavaksi, halu kokata ja leipoa sinkoaa taivaisiin!


Weheartin lisäksi myös tumblr.com on varsin mainio paikka. Sitä kautta löysin nimittäin  http://ilovedessert.tumblr.com/ jossa elämä on pelkkää jälkiruokaa ja jonka kautta löytyi myös tuo jäätelökuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti