keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Wishlist: Tämän hetken kivoimmat kokkikirjat

Olen leiponut ja kokannut kavereiden keittiössä. Eilen cupcakeja ja sitä ennen perusarkiruokaa. Nyt iskin silmäni kuitenkin Amazoniin ja keräilin sieltä ja muualtakin wishlistin kokkauskirjoista, jotka itselleni hamuaisin mikäli minulla olisi yhtään hyvää syytä kasvattaa keittokirjavalikoimaani. No mutta ehkä teillä on. Samalla voi tutustua hurmaaviin kokkailublogeihin, joista nämä kirjat ovat ponnistaneet alkunsa:


Perustelut What Katie Ate kirjan hankintaan löytyvät What Katie Ate blogista . Tässä on panostettu visuaalisuuteen ja sesonkikokkailuun. Yli 100 reseptiä ja takuuvarma nälkä.

Seuraava onkin ehkä jo liian tuttu. Mutta mitä väliä, ei ruuan maku kuuluisuudesta pahene.Hesarissa julkaistiin se "blogipasta ohje" ja KSML uutisoi että Jyväskylässä joistain kaupoista loppui avokadot. Said enough ? Tämänkin takana huitelevat bloggaajat, tsekkaa Chicling 

Huhuh. Kolmaskin on blogin ansiosta ilmoille pelmahtanut kirja. Minkäs sille voi! Pioneer Woman on ollut yksi pisimpään lukemistani kokkailublogeista ja syystä. Kirjakin olisi siis mainio.


Reen asenne kokkailuun on intohimoinen ja vaikka tyyli on kovinkin country ajoittain ja amerikkalainen, se vain lisää viehätystä. Lohturuoka on se, minkä Ree taitaa upeasti.

Maininnan ansaitsevat myös Ranskattaret eivät liho sekä Kausiruokaa herkuttelijoille ja ilmaston ystäville, jotka eivät ole blogipohjaisia teoksia mutta kovin omanlaisiaan kokkauskirjoja kuitenkin.


1 kommentti:

  1. hei ompas sulla kiva blogi! :) ihana!

    käy kurkkaa myös mun blogia jos innostaa :>
    http://your---smile.blogspot.fi/

    VastaaPoista