maanantai 16. elokuuta 2010

Vihannespastaa


Palaan tähän ruokaan aina uudestaan ja uudestaan, aina eri ohjeella koska varsinaista oikeaa ohjetta ei tähän ole. Koska tutustutin itseni kesän aikana kesäkurpitsaan oikein todenteolla ja ensi kertaa huomasin ettei se olekaan NIIN kamalaa, päätin ujuttaa sitä pastan mukaankin.

Vihannespasta

tagliatelle pastaa n. 3- 4 kerää per syöjä
1 prk ruokakermaa,(kevyttä mutta täyteläistä vaikka)
1/2 kesäkurpitsa
1 paprika
1 tomaatti
1 sipuli
kourallinen salaattijuustokuutioita
mustapippuria
pitsamaustetta

Laita pasta kiehumaan pussin ohjeen mukaan ja pilko vihannekset oman maun mukaisiksi paloiksi. Sipulia kannattaa kuullottaa pannulla hetki ennenkuin alkaa lisäämään muita vihanneksia. Sipulin kuultaessa, lisää kesäkurpitsa ja anna olla hetken, lisää sitten paprika ja anna vihannesten pehmetä hetki keskilämmöllä. Lisää sitten tomaatti, ruokakerma sekä mausteet ja salaattijuustokuutiot. Anna hautua noin 5-10 minuuttia ja nauti pastan kera.

Tämäkin kastike säilyy jääkaapissa hyvänä pari päivää joten ylijäämää ei kannata viskata roskiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti