sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Alelöytönä leipää ja pullaa!

Ei varmaan hirveän useasti tule tälläistä vastaan että hehkutettaisiin alelöytönä ruokaa, mutta nytpä niin käy! Viimoisen lomapäiväni kunniaksi käväisin tänään Wilhelmiinassa aikeena ostaa karjalanpiirakoita. Kyseinen kahvila/konditoria myy nimittäin tuoreita karjalanpiirakoita huokeaan hintaan (10kpl alle vitosen)  ja tykkään ostaa sieltä niitä kun ne leivotaan lähellä ja ovat hyviä.

Kävi kuitenki vähän samalla tavalla kuin pullaa tuolta ostaessa; yhden pullan sijaan ostan yleensä 10 nimittäin. Nyt mukaan lähti karjalanpiirakoiden vieressä oleva tarjouskassi ja sain kympillä 2 jälkiuunileipää, 1 vaalean reikäleivän, 1 vaalean leivän, 2 pullapitkoa, 10 kpl hillomunkkeja, 2 rieskaa sekä 10 kpl karjalanpiirakoita. Pieni pakastin veti itseensä suuren osan mutta syötäväksi suoraan jäi muun muassa ne kaipaamani karjalanpiirakat. Verrattuna kaupasta ostettuun leipään/pullaan sain kyllä nyt rahan edestä vaikka ja mitä ihanaa lähellä leivottua ja mielestäni vielä tosi halvalla.

Wilhelmiinasta voisin sanoa vielä sen verran, että ikinä en ole heidän leivonnaisiin pettynyt (kerran hain aamupalaksi täytettyjä croisantteja, nam!) ja kahvilan yläkerrassa (jos asioi tuossa JKL:n keskustassa olevassa Wilhelmiinassa) on ihanan isot nojatuolit ja jotenki rauhaisa fiilis ellei tupa ole kokonaan täynnä. Asiakaspalvelukin pelaa ja ulkoa suht oudolta pömpeliltä näyttävä rakennus on sisältä mukava ja hyvin äänieristetty, vierestä huristelevat bussit ei sinne kuulu. Hirveän usein ei tuolla käy koska maailman halvilta ei kahvittelu siellä ole mutta mukaan haettavat pullat ja piiraat on kyllä loistava kotiintuominen silloin tällöin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti