lauantai 19. kesäkuuta 2010

Nizzan salaattia hieman suomalaistaen



En pidä oikeastaan arttisokasta saatika oliiveista pelkiltään joten muokkasin hieman Nizzan salaatin ohjetta jättämällä nuo pois ja lisäsin siemeniä salaattimiksistä tilalle. Tästä tuli suht iso annos mutta määrät ovat vähän sitä-ja tätä ja niitä voi hyvin muokata oman maun mukaan

1/2 punasipuli
4-5 pientä perunaa keitettynä
1 keltainen paprika
kourallinen papuja keitettynä
1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
1/2 dl siemensekoitusta
1 kananmuna keitettynä
oliiviöljyä
mustapippuria

Viipaloi suikaloi lohko vihannekset ja jäähdytä keitetyt perunat ja pavut ja kananmuna.Lohko perunat kuorineen. Pätki pavut kahtia ja kuori ja lohko kananmuna.  Asettele salaatti mielesi mukaan tarjoiluastiaan, lisää lopuksi ylle siemensekoitus,loraus oliiviöljyä ja hippu mustapippuria, sekoittele varovasti. Koska salaatti on lämmin, on se parasta tuoreena mutta soveltuu lisukkeeksi myös jääkaapista. Suosittelen että pavut keitetään vedessä ilman suolaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti