tiistai 22. kesäkuuta 2010

iltapalaa

Lounaiden ja päivällisten ohella iltapala on usein kovin aliarvostettu. Aamupalaa hehkutetaan ja sen tärkeyttä korostetaan mutta kukaan ei virko iltapalasta mitään! Suomessa lounas ja tai päivällinen syödään usein suhteellisen aikaiseen verrattuna keski-eurooppaan joten iltapala on jo ihan nälänkin kannalta olennainen juttu. Aamupalan saattaa joutua kiireessä skippaamaan mutta iltapalasta muistuttaa viimeistään vatsa mourinnallaan kun koettaa nukkua.

Kuvassa oleva kombo on rauhallisiin iltoihin suhteellisen täydellinen; kuppi irtoteestä valmistettua höyryävää teetä ja pari paahtoleipää herkkupäälisillä. Tee on Keisarin Morsianta ja täysjyväpaahtoleivän päältä löytyy paprikakermajuustoa ja lohkottuja kirsikkatomaatteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti