tiistai 8. kesäkuuta 2010

Helppo munakasrulla

Maukasta ja mukavaa ja pienen vaivan arvoista. Periaatteessa ensin tehdään kääretorttupohjamunakas ja sitten täytetään ihan kuin käärretorttu. Täytteen voi päättää itse, hyväksi todettu on paprika+tomaatti+feta+mikä tahansa juusto+sipuli. Mikäli halajaa jotain tuhdimpaa sisään uskoisin kinkkusuikaleiden käyvän vallan mainiosti yhdeksi täytteeksi. Ohje on Kasviksista elinvoimaa kirjasta ja tästä tulee neljälle vatsa täyteen.

Munakasrullataikina:

4 kananmunaa
3dl maitoa
1dl vehnäjauhoja
vajaa tl suolaa
1/2 dl öljyä

täyte;
1 pieni sipuli
paprika
muutama tomaatti
mustapippuria
200g fetajuustoa
1 dl juustoraastetta

pinnalle: juustoraastetta

Vatkaa maitoon jauhot, lisää munat, suola ja öljy. Kaada taikina leivinpaperille uunipannulle. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Valmista täyte silppuamalla vihannekset ja kuutioimalla feta. Kuullota vihannekset pannulla. Levitä kasvissilppu, feta,juustoraaste ja mausteet valmiin munakkaan päälle ja kierrä rullalle kuten käärretorttu.Jätä saumakohta alle ja kuorruta rulla juustolla. Paista uunissa kunnes juusto pinnalla sulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti