sunnuntai 19. elokuuta 2012

Motivaattorit

Syksyllä puuskutetaan taas lenkkipolulla. Tai ainakin teoriassa-harrastuskausi alkaa nimittäin! Olen itse tykännyt aina tehdä lihaskuntotreenit ja venyttelyt kotosalla, harrastepaikoille menen mieluummin tanssimaan, joogaamaan tai juoksemaan mutta kotitreeni on kätevä ujuttaa arkeen niihinkin päiviin jolloin ei ole aikataulutettua liikuntaa tai jaksamista lähteä esim. salille jos on sali-ihmisiä.

Netti on pullollaan kaikenmoisia treenejä ja videoita, niissä on ehkä vähän ylitarjontaakin. Kokosin omaksi ja muiden iloksi osan kivoimmista kokoon tänne. Loistava tapa arkistoida motivointi lauseita, jumppavideoita ja treeniohjeita on myös pinterest mikäli joku ei ole sitä jo hoksannut. Pinterissä tosin uhkaa ähky nopeasti- niin paljon ja kaikkea parilla silmäyksellä!
"minitreeni"Pirtee Sara on tehnyt ihan sarjan näitä videoita, sisältäen kevyempiä ja rankempia treenejä. Ylläoleva on yksi testaamistani.

Olen jo aiemmin vinkannut tästä 5- viikon ohjelmasta. Tein tätä muutaman viikon aika tunnollisesti parin päivän osalta..vaikka varsinkin alkuviikon liikkeet tuntuvat helpoilta, seuraavana päivänä tuntuu kyllä lihaksissa.

Motivaatiota ja ajankulua löytyy myös LiikunnanvihaajaltaAlternatiiviurheilijalta ja Elämäni kunnossa - blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti