perjantai 17. elokuuta 2012

Löytö! off-brand vs. brand

Törmäsin juustohyllyllä pari päivää sitten tähän:

kuva:rainbow.fi
Melkein hypin riemusta, hintaa 1,39e (tampere sokoksen herkku). En tiedä olenko ollut vain sokea, mutta näitä olen kaivannutkin! Suomalaisten fetaa eli salaattijuustokuutioita maustetussa öljyssä off-brand yritykseltä, tällä kertaa rainbowlta siis. Varsin pätevä tapaus, chiliä saisi olla varmasti maustehirmujen mielestä enemmän, mutta nyt uppoaa varmasti lähes jokaisen suuhun.
 Arla Apetinalla on nää:

Kuva: arlaingman.fi
Ja jos totta puhutaan, ei noi rainbown versiot hakkaa tätä oliivi-valkosipuli meininkiä mutta hyvää silti. Vertailuna; Apetinan kuutioiden hinta 2,09e (hinta k- ruokakaupan nettisivuilta) eli hintaero rainbown vastaaviin on rutkasti yli 50 senttiä! Pakkauskoko sama.

Olen siskoni kanssa viimeaikoina alkanut tarkastelemaan ns. off-brand tuotteiden valmistajia, monelle voi olla yllätys, että varsinkin virvokkeissa, usein off-brand tuote tehdään samassa lafkassa kuin varsinaiset brand-tuoteet ja tuotteensisältö voi olla lähes samaa (varsinkin alkoholijuomissa, off-brand sidukat ja lonkerot on usein olvin tai esim laitilan tuottamia, kurkatkaapa tölkin kyljistä!). Mauissa on toki ajoittain eroja- mutta lähes kopioista on usein kyse ja samalla voi säästää paljonkin.

Huomenna aion kokata, pitkästä aikaa, ja jopa todistaa sen tänne. Ostin kikherneitä, pastaa, noita rainbown juustokuutioita, chilimaustettua tomaattimurskaa ja vähän muutakin, saa nähdä mitä siitä vielä syntyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti