lauantai 10. elokuuta 2013

Puikoissa, melkein.

Huuh ompa mennyt aikaa! Syksy saa taas innostumaan. Eniten harmittaa etten omista kameraa ja sen takia tämä bloggailu onkin sitten jäänyt. Aloitankin syksyllä opintoja, uutta harrastusta ja vähän kaikkea muutakin uutta, ehkä blogikin heräilisi samalla eloon, ehkä.


 Selailin tänään Novitan syksyä netissä ja kaksi mallia jäi kyllä pysyvästi mieleen;

 Tykkään mallin suoralinjaisuudesta ja raitojen sekoittelusta! Ihana. Tehty kai Nallen luontopolkulangasta.
Jos edellinen oli ihana niin voi apua tämä! Pienemmän työn saisin ehkä toteutettuakin mutta tämäkin on siis upea. 

Vuoden neulesaldo on siis korkattu uudelleen auki ja olen alkanut neulomaan putkisukkia ekaa kertaa eläissäni- miksi, vaihtelun vuoksi kai, tykkään nimittäin tehdä kantapäitä.

Tänään olen ollut kuitenkin enemmän naimisissa ompelukoneen kanssa. Kävin nimittäin eilen UFF:illa ja lähdin sieltä 3 hameen ja yhden neuleen kera. Hameista jokainen kaipasi muokkausta, yhdelle kävi näin: Mulla on vähän dorka ilme mutta annetaan mennä, puhelimen kameran laatu on niin huono muutenkin. Mutta, nilkkoihin asti ylttyvästä hameesta kuoriutui haaremihousut! Piirsin haarasauman toisia housuja apuna käyttäen ja ompelin sitten vaan yhden kerran harhaan ja löysin mieluisan haarakorkeuden toisella kerralla. Lahkeet lyhensin, käänsin,  ja tikkailin vielä kuminauhakujat lopulta lahkeisiin ja valmista tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti