torstai 28. helmikuuta 2013

Kasvistäytteiset nokkosletut

Nokkosletut

2 kananmunaa
1/2 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
2,2 dl vettä
hippu suolaa

Täyte:

2 porkkanaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tomaatti
1/2 punainen paprika
1/4 prk karpalotuorejuustoa
loraus soijakastiketta
loraus chilikastiketta
1/4 tl mustapippuria
1 tl ruohosipulia
1/3 prk apetina fetaa

päälle juustosiivut

Valmista lettutaikina vatkaamalla kananmunat nesteen kanssa yhteen. Lisää sitten ruisjauhot ja vehnäjauhot, sekoita hyvin. Anna taikinan turvota noin 15min ja paista sitten ( tulee noin 6-8 kunnon lättyä)

Silppua sipulit, raasta porkkanat ja pilko tomaatti ja paprika pieniksi. Sekoita kaikki yhteen kulhossa, lisää tuorejuusto, feta muruina ja mausteet. Lusikoi täytettä letuille, kiepauta rulliksi ja levitä ylle vielä juustosiivut. Paista 225 asteisessa uunissa kunnes juusto on sulaa ja saanut vähän väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti