keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Porkkanakakkuja!


No eihän näistä nättejä tullut. Eräänä ehtoisena iltana pyörätytettiin parin kaverin kanssa kaksi porkkanakakkua. Maku oli mainio ja sehän se pääasia on. Tällä kertaa linkkasin reseptit sillä niitä seurattiin ihan sentilleen, aika harvinaista minun taloudessani moinen kyllä.  


 Pellillä paistuva porkkanakakku oli ehkä vähän perinteisempi. Resepti ohjaisti myös superhyvän kuorrutteen tekoon ja käytettiinkin sitä myös toiseen kakkuun. Aikalailla just sellaista, mitä porkkanakakku mielestäni on ja kuorrutettakin oli tarpeeksi. Kyllä tätä kehua voi siis!

Voi on se reppana. Tää vois olla sellai epäonnistumiskuva, mutta tätä ekaa kakkua syötiin aika innolla ja se mureni matkalla ja ties mitä. Aina ei voi olla niin esteettistä. Resepti tuotti kaksikerroksisen, aika pähkinäisen makuisen porkkanakakun. Hyvää tämäkin, tykkäsin ehkä peltiversiosta itse enemmän kuitenkin.

Omistan hartaan aikeen alkaa bloggaamaan enemmän tulevassa ja alkaa panostaa taas kokkailuun enemmän. Elämäntilanne vähän viskoo menemään eikä aikaa tai jaksamista ole keittiön puolelle juurikaan. Uskon kuitenkin, että kunhan allaoleva tekele pääsee seuraavaan vaiheeseen ja kunhan saan jälleen muutettua tavarani toiseen osoitteseen (ja paremman keittiön huomaan!) näkyy sekin täällä.


1 kommentti:

  1. Porkkanakakku on niin hyvää! :D Pitää varmaan leipoa joku päivä...

    VastaaPoista