perjantai 21. syyskuuta 2012

Fritatta

Näissä on pohjapuoli ylläpäin!



Inspiroiduin Eevasta ja päädyin tekemään itsekin Fritattaa, tuli niin hyvää että ihan ihmetyin! Tässä oma versioni:

4 kananmunaa
1/2 pkt apetina classic "fetaa"
kaksi kourallista parsakaalinkukintoja
1/2 keltainen paprika
1 pieni punasipuli
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
meiramia

Silppua sipulit, lisää pannulle voin kera ja pyöräyttele pehmeämmiksi, lisää parsaakaalin nuput (leikkaa tarvittaessa pienemmiksi) ja pilkottu paprika. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki, murenna mukaan fetajuusto ja lisää mausteet. Kaada munajuustoseos pannulle tasaisesti kasvisten päälle. Aseta liesi maksimissaan keskilämmölle tässä vaiheessa, peitä pannu foliolla tai kannella ja anna paistua hyvä tovi hiljakseen- tsekkaa välissä ettei pohja pala. Kun pinta on kuohkea ja tiiviin näköinen, on valmista!

2 kommenttia:

  1. Tein tätä viikko sitten, ja oli muuten hyvää! Ihanan nopea ja helppo pelastus kiireessä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla (: Tosiaan aika vaivattomastihan tuo valmistuu ja tuo vaihtelua kun eroaa perus kotiruuasta kuitenkin.

    VastaaPoista