perjantai 2. heinäkuuta 2010

Mansikka Toast


Suomalaisia mansikoita saa tuoreena ja maukkaina joten tämmöinen ohje, joka oli kai Kotiliedestä,pääsi käyttöön.

Tarvitset vaaleaa paahtoleipää, kaksi viipaletta per syöjä, purkin mascarpone juustoa (tai sen puutteessa muuta tuorejuustoa, esim philadelphiaa), litra mansikoita sekä maun mukaan vaniljasokeria.

Muussaa noin puolet mansikoista (kahteen toastiin pari desiä) ja sekoita mukaan tuorejuustoa niin että seoksesta tulee sopivan jämäkkää ettei se valu leivältä pois, mausta vaniljasokerilla. Pilko osa mansikoista ja asettele ne kansiviipaleiden päälle, levitä mansikkajuustoseos toiselle leivänpuoliskolle ja aseta palaset vastakkain. Paahda pannulla hetki kummaltakin puolelta ja puolita kolmioiksi. Koristele kokonaisin mansikoin. Nauti heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti