torstai 19. syyskuuta 2013

in pics

Oon kipeänä joten istun paljon, selaan kuvia, pinterestiä, keitän teetä, unohdan juoda sen ja tunnustelen mistä kohtaa selkäranka on kipeä, lihasjumit pahentuvat flunssan kanssa ja toisena sairastuspäivänä olen jo lopen uupunut kipeilyyn. Mitä sitten että huomenna on aikamonta dedistä- jos en kykene niin kykenen kirjoittamaan sitten sähköpostin etten kykene. Eihän sitä aina voi.

Kävin pari viikkoa sitten Venäjän homopropagandalain vastaisessa miekkarissa. Kävelin kotiin tähtitornin mäen ja ties muiden kaupunginosien läoi joiden nimi en vielä tunne. Kuvasin sitten matkan varrella kaikkea, kuuntelin Eva&Manua ja olokin parani, muistin taas että jes hei, on tää se kaupunki yhä jota rakastan. 

 Älypuhelimen puutoksissa navigaattoria tarviisin useasti!


 Espan nurkilla tälläinen rakennus, en muista minkä päämaja tämä oli, mutta eipä sitä kovin usein oikein muista, että tälläsiä linnoja on täälläkin.

 Rakastan ton kiskan arkkitehtuuria!

 Salakauppa on vaan niin symppis ja fonttikin hyvä.
 Musiikkitalon musisoivat portaat voisi muistaa jatkossakin kun tarvitsee aikaa ja rauhaa itselleen. Istuin hakasalmen puistossa kallioille vähän fiilistelmään kesän loppua, lukemaan kirjaa ja pohtimaan kuinka rauhallista ja kiireistä siellä samaan aikaan oli.
 Syksyn eka kässä aloitettu! Sateenkaarilapaset. Rakkaat ennen käyttöä jo. Tehty tosi basic ohjeella, peukaloa varten tehdään kiila, aina, mitään ihme aukkoja en hyväksy :D

 Heilahtelin viime viikonlopuksi Jyväskylään, harjun portaat oli aikamoista ihanaa värikirjoa!

 Ruska!
Nii ja ihana Eva Evasta ja Manusta, lutakossa 14.9.2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti