Naminami |
1 valkosipulin kynsi
1 porkkana
pala varhaiskaalia
pala paprikaa
1 prk ruokakermaa (keijun vege on ihanan paksua)
öljyä
spagettia + suolaa keitin veteen
Laita spagetti veteen suola hipun kera ja laita kiehumaan.Laita paistinpannu levylle ja levy kuumenemaan. Kuori ja leikkaa valkosipulin kynsi siivuiksi ja sitten pieniksi paloiksi, ei kuitenkaan hienoksi. Heitä sitten valkosipulin palat pannulle ja mukaan öljyä. Leikkaa paprikaa ohuiksi viipaleiksi ruokailijoiden määrän mukaan ja lisää pannulle, heiluttele kasviksia kuumalla pannulla jotta ne eivät kärvisty. Kuori kuorimavempeleellä porkkana ja vetele sillä ohuita siivuja suoraan pannulle. Lopuksi raasta samalla kuorintahöylällä (tai juustohöylällä) valkokaalia mukaan. Muista heilutella pannua! Kun spagetti on sopivan kypsää, lisää ruokakermaa loraus kasvisten joukkoon, valuta spagetti, kaada kulhoon ja valuta päälle kasvikset ruokakerman kera. Voila!
Ja ei kun syömään, vain hetki töistä saapumisen jälkeen, tämä on ihan oikeasti pikaruokaa, ilman mitään pikaruoan haittoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti