Seitanin ohje tosiaan Chocochilistä ja muunnokset mainittu yllä. Lisäsin taikinaan myös vähän vettä lisää kun se ei meinannut muotoutua yhtenäiseksi. Vaivaus ja taikina pötköksi ja se sitten palasiksi. Palojen keittämisen jälkeen laitoin palat marinadiin ja annoin olla yön yli, reilusti iltapäivään asti jopa jääkaapissa marinoitumassa ja paistoin sitten pannulla öljyssä.
Seitanin kanssa tein nopsaa pastaa ja kävivät yhteen mainiosti.
Valotuksella on väliä! ruoan todellinen kirkkaus on jotain tämän ja yo. kuvan välillä. |
Kermainen pasta
rusetti pastaa
1/2 rs ruohosipuli tuorejuustoa
2 tomaattia
1/2 sipuli
mustapippuria
Keitä pasta, silppua sipuli ja leikkaa tomaatti pieniksi. Kuullota sitten sipuli pannulla ja lisää tomaatit kun pasta on jo kypsää. Valuta pasta ja lisää mukaan tomaatti-sipuli seos. Mausta mustapippurilla. Lisää tuorejuusto pannulle (jossa kuullottelit sipulia) ja anna sen sulaa ihan hetki, lisää se sitten kattilaan muiden ainesten joukkoon ja sekoita hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti