Chili sin carne twistauksella (ilman chiliä siis ja noin neljälle)
1 iso sipuli
1 paprika
1 tlk valkosipulitomaattimurskaa
1 rkl valkosipulirouhetta
2dl tummaa soijarouhetta
3dl vettä
mustapippuria
suolaa
persiljaa
1. Silppua sipuli ja kuullota se pannulla öljyssä. Lisää valkosipuli.
2. Suikaloi paprika ja halkaise vielä suikaleet kahtia.
3. Lisää pannulle soijarouhe,vesi ja tomaattimurska.
4. Anna hautua noin 5minuuttia.
5. Lisää paprikasuikaleet, suolaa ja mustapippuria ja anna hautua vielä toiset 5minuuttia.
6. Lopuksi lisää päälle persilja silppua.
Ruuan poristessa lisukkeeksi keittyy riisi tai pasta. Pirkka (josta alkuperäinen chili sin carne resepti on) suosittelee vielä kokeilemaan tätä tortillojen täytteenä enkä epäile yhtään elleikö se toimisi siinä hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti